[...] jak przy niektórych rodzajach schorzeń pomaga zatruwanie organizmu chemioterapią cytotoksyczną, ale z tego nie można wyciągnąć absolutnie żadnych wniosków odnośnie tego, czy dla ogólnego stanu zdrowia chemioterapia jest / nie jest dobra, a już kompletnym absurdem jest wyciąganie wniosków, że dobre / złe jest coś, co kompletnie z chemioterapią [...]
[...] zbierzesz odpowiednie doświadczenie i poznasz rezultaty,jakie to Tobie dało. Jest też wtedy wiekszy materiał do dyskusji. Bez próbowania wiedza nie pójdzie naprzód-samo czytanie o tym daje pewnie z 20 % konkretnej wiedzy... Masti, chodziło mi o to, ze moje posty wydawały się niektórym być może jako nieuprzejme czy atakujące. Może to wpływ, [...]
Nie mozna jesc tak szybko nabiału poniewaz sa w nich jakies bakterie czy cos <nie wazne co to ;)> w kazdym razie nie wolno na poczatku.. nie mozna tez pikantnego ,ostrego. i goracego takze s;yszalam ze z kofeina powinno sie przystopowac.
[...] fryzur i percingu ma certyfikaty na przekluwanie nietypowych miejsc ciala. Mysle ze jezyk nie jest typowym miejscem wiec pewnie tam sie udam Chcialam sie jeszcze dowiedziec czy czas po ktorym wymienia sie kolczyk na krotszy jest okreslony ? Tzn chodzi mi o to czy np jak po tygodniu opuchlizna zejdzie i bedzie sie wydawalo wszystko ok to mozna [...]
Niedługo przekluwam język i chcialabym sie dowieziec paru rzeczy czy po przekluciu mozna normalnie jesc? jak bardzo puchnie język? czy sie sepleni?czy przebijanie boli? ilo milimetrowy kolczyk jest najlepszy na początek? z góry dzięki za odpowiezi i pozdrawiam
Nie wiem czy jest sens roztrząsać to dalej, ale kolczyk wyjęty z tzw "samarki" nie mógł być sterylny (chyba że były to pakiety do autoklawu a nie samarki). Nie wiadomo czy jest złoty czy z tytanu/stali anodyzowanej... Jeżeli nic się z tym nie dzieje złego (biały nalot to norma), to lepiej zostawić do wygojenia i zejścia opuchlizny - [...]
Wiatm wszystkich. Dzisiaj zrobiłam sobie kolczyka w jezorku i szczerze mowiac najchetniej bym sie go pozbyla, no ale poczekam narazie i zobacze co bedzie poznije. W kazdym razie mam pare pytan( wiem ze odpowiedzi na wiekszosc juz jest ale przeczytalam 3o pare stron i juz nie mam sily dalej czytac) now iec -czy pierwszy dzien jest najgorszy czy [...]
Sama mam kolczyk w języku (i to drugi raz robiony!), więc wiem. Samo przebijanie nie boli, praktycznie wcale nawet nie czuć. Na początku kolczyk może trochę przeszkadzać, ale szybko idzie się przyzwyczaić. Gorzej jak już język zaczyna trochę puchnąć. Na to nie ma rady. Tak czy siak, chociażby odrobinę język spuchnie. Jeśli chcesz by opuchlizna [...]
poczytaj jeszcze o trenie. dam ci link: http://www.sfd.pl/TRENBOLONE_-_art_od_wuja_kaza...-t269770.html w innych opracowaniach tez nie zalecaja przekraczac dawke 50 a juz max tradycyjne 75-76mg EOD a ty na pierwszy raz celujesz 100. nie badz kamikaze bo nikomu tu nie zaimponujesz takim postepowaniem a potem z problemem pozostaniesz ty. jesli [...]
Fakt faktem człowiek jedzący normalnie bez liczenia nie patrzy czy ma 3-5gramy wiecej czy mnie w jedzeniu ;) Zobaczysz ze z biegiem czasu sam automatycznie bedziesz sobie dawał weglowodany wg uznania, tam gdzie ci bedzie trzeba wiecej dodasz wiecej, tam gdzie nie bedą ci potrzebne odejmiesz. To jest tylko schemat jak mozna sobie rozłozyć [...]
[...] mój login to ADZIA, a nie ANDZIA!!! No a teraz czas na wypociny i z góry gratuluje każdemu kto przez to przebrnie… W żadnym wypadku nie chcę się tu użalać, czy szukać współczucia, szukam tylko pomocy i rad które będę traktować bardziej jako drogowskazy niż jako przepis na życie. Każdy ma własny zdrowy rozsądek. Tak [...]
poratujcie mnie z zakwasem na chleb... 2 dzień bombluje tak, że zaraz wypłynie ze słoja, można go podzielić na dwie części czy lepiej trzymać w kupie? Można dać do metalowego garnka?;>
[...] z jakąś chyba trenerką. No i w którymś momencie skrzyżowały się nam szlaki, babka robiła na nogi na maszynie, którą i ja potrzebowałam. Więc pytam się jej w przerwie czy mogę wskoczyć na ostatnią serię to mi zeszła wywracając oczami z miną kwaśną jak po cytrynie. Taka niemiła, że aż mi się głupio zrobiło. Pomyślałam sobie, że jest wredną [...]
[...] widzisz w lustrze. Teraz jak będziesz miał zastój to nic Ci już nie pomoże, suple za słabe, dieta, trening, i będziesz musiał się kłuć co raz to bardziej, hehehehee, aż skończysz bez wątroby bo nawet nie wiadomo czy wiesz coś o osłonówce nie pytając już o odblokowanie itd. Nie obraź się, ale jeśli to prawda, że się kłujesz czy żresz to to jesteś [...]
[...] od razowca. kupuj chleb na zakwasie, ale dobry hermetyczny ciemny, ewentualnie wasa sport (ma przyzwoity skład). 2. potreningowo. przed daj ww zlozone:kasze, ryze nieoczyszczone. nie jedz tylko cyca. jedz wszystkie mięsa. 3. jaja są doskonale w kazdej porze dnia. okolotreningowo moze niespecjalnie, bo cięzkostrawne.4. poza bilansem- nie. [...]
Witam wszystkich. zebrało mi sie pare pytań i własnie chce je wam przedstawic , a więc tak: 1. czy zamiast płatków owsianych na sniadanie mogę dawac jako zamiennik ryż bądz kluski z mlekiem? 2. troche czytalem i nie powinno sie jesc warzyw przed i po treningu jednak ja jem poniewaz ze tak powiem z sałatką jakos z warzyw lepiej mi wchodzą te [...]
Siema, ja mam dwa pytanka: 1. Czy robiac CC w dni LC, gdzie mamy duzo tluszczu a wegli malo, mozna zapodac swinie, zeby podbic ten tluszcz? 2. Czy dziennik posilkow Mr. BIG dokladnie oblicza zapotrzebowanie waszym zdaniem? Jakos nigdy z tego nie korzystalem, a zastanawia mnie to. Czy najlepiej obliczac tym zlozonym sposobem z forum? Zmieniony [...]
Pytanko co do smażenia. Na czym najlepiej smażyć ? Czy te tłuszcze w sprayu są dobre? Bo praktycznie na każdym filmiku z jakimś kulturystą tylko tego używają. Czy to tylko dobre jest na krótkie smażenia np. placka na śniadanie czy mięso też można bez problemu na tym smażyć?
1. Oliwa ujdzie, ale są lepsze jakościowo. 2. Makaron w porządku. 3. Zależy od składu/jakości tego oleju. 4. W jakim celu ten pyłek? :-) 1. Jakościowo czy smakowo, smak przeboleje, bo koszta cięte, więc trzeba jakoś sobie radzić. Niby jest dobry podział tłuszczy w 100ml produktu, ale ta cena i data ważności na 2 lata(do 2014) jest podejrzana. 2.- [...]
[...] powiedzmy, ze robie placki owsiane sobie raz w tygodniu (niedziela), w skladnikach jest margaryna i cukier itd. Zamiast zwyklego cukru mozna dac trzcinowy? Czy lepiej miod? Natomiast za margaryne maslo? czy cos innego? A mnie odpowie kto?? I jeszcze jedno, czy maka owsiana ma takie same wartosci jak platki owsiane? Chodzi mi konkretnie o b/t/w.